Om Gamla stan´s Antik & Kuriosa

Jag som driver verksamheten heter Tommy Persson och är Landskronit sedan födseln. Redan som 17-åring började jag intressera mig för gamla ting. Med andra ord, har jag 40 års erfarenhet av samlande. Innan jag flyttat hemifrån, hade jag köpt ihop möbler och övrig inredning via annonser. Nyfiken och intresserad av att upptäcka och lära mig nya grejor hela tiden, och på den vägen är det.

I grund och botten är jag entreprenör, varit företagare i snart 30 år. Har drivit tre caféer, bed & breakfast, kuriosabutik, spelbutik. Jag har renoverat, inte mindre än sju egna hus jag bott i! Just nu är det ett sommarhus på Hven...

Förutom denna verksamhet, driver jag tillsammans med min fru, Cecilia, "Smakfullt ost & delikatesser i Landskrona". Vi har i dagarna kompletterat vår verksamhet med ett eget litet hotell. "Hôtel Gruyére", troligtvis "Sveriges minsta hotell"! Det ligger ovanpå vår ostbutik och rymmer fyra dubbelrum i personligt inredd stil, med en stor terass till förfogande. (www.smakfulltla.se)

Just nu har min drivkraft fått mig att äntligen förverkliga mitt stora intresse, att köpa, renovera och sälja gamla saker. Hoppas få träffa många med samma intresse som jag själv, och att jag kan erbjuda många olika föremål, möbler mm till er som söker!

Jag har alltid sett mig som en Landskrona ambassadör av stora mått, så alla som inte varit här, Varmt välkomna hit! Ni kommer bli förvånade över hur vackert här är och ni kommer att känna er mycket välkomna!

Tommy Persson